Hamsterku Melahirkan Anak!!!

Salam.. Aku nak share sikit berita gembira tentang kelahiran hamster terbaruku.. Walaupun blogku lewat update tapi aku nak share gak...huhuh...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
JANTINA HAMSTER

JANTINA HAMSTER

Kita mungkin tertanya2 apa jantina hamster...jantan atau betina.. kadang2 tokeh kedai ni kaki "kencing".. so info ni mmg perlu bag...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

PENJAGAAN HAMSTER HAMIL DAN SELEPAS BERANAK

Aku memang minat dengan hamster.. so aku banyak wat research tentang hamster... Ini antara langkah penjagaan hamster hamil dan selepas beran...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

HAMSTERKU BERANAK!!!

Tanggal 10/11/2009 hamster aku beranak.. Pasangan Demok n Debu melahirkan anak... Ingatkan mereka berdua betina tp xsangka sepasang.. baru s...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

BOBBY..HAMSTER KECILKU..GOOD BYE!!

Aku nak kenalkan dengan hamster bongsu aku beli kat Road Walk.. Aku beli dia sebab nak jodohkan dia dengan Debu dan Demok..sebab mereka berd...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

DEBU MENGIGIT LAGI!!!

Geram dan marah sangat2 kat DEBU yang jahat lagi nakal.. Dia gigit tangan aku lagi dah masuk yang ke tiga dah... First gigit xberdarah, tapi...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
lama x update..

lama x update..

sory lama x update blog..so bzzzzzzzz... byk sgt keja...huhuhu.. lg pun dah nak exam ni.. aura mood nak update pon xda.. tp byk idea jgk nak...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Rindu Kat Mak..

Rindu Kat Mak..

entah kenapa hatiku sayu bila call mak aku tadi..dia kata dia sakit perut ( bengkak perut )..rasa nak menagis je dengar suara dia..sedih2..a...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
SANGKAR HAMSTER

SANGKAR HAMSTER

Wawawawa...kalau anda bela hamster mungkin anda akan teruja dengan sangkar hamster sebab macam2 rupa bentuk yang terdapat dipasaran. Yang pa...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
PENYAKIT HAMSTER

PENYAKIT HAMSTER

Abcesses Abacesses adalah luka di bawah kulit yang berisi nanah. Mereka dapat membesar sangat cepat dan juga sebagai tanda infeksi terjadi....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top