Sedih Debu dan Demok sakit...

====> ni yang warna hitam2 ni DEBU
=====> yang tompok2 ni DEMOK
  • Tanggal 2/9/2009 Debu macam sakit je..Demok pon sama jugak menunjukkan tanda2 sakit...
  • Badan Debu macam lemah je..tapi Demok masih aktif lagi..
  • Aku tak tahu tentang penyakit mereka sebab aku pun tak ada pengalaman dalam penjagaan hamster ni..
  • Tanda2 mereka sakit..mereka macam cirit air je dan nampak lemah..
  • Tidak tahu apa sebabnya mereka jadi macam ni...sedih sangat..
  • Moga mereka cepat sembuh dan aktif selalu..
Tag : debu, demok, hamster, info, sad
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Sedih Debu dan Demok sakit..."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top