DEBU MENGIGIT LAGI!!!

Geram dan marah sangat2 kat DEBU yang jahat lagi nakal..
Dia gigit tangan aku lagi dah masuk yang ke tiga dah...
First gigit xberdarah, tapi 2x ni berdarah tangan aku...
Ikutkan hati nak je buang dalam semak...biar padan muka makan gan binatang buas...jahat sangat2..dah orang bagi makan, badan dah jadi macam anak gajah..dia suka2 je gigit aku..jahat2...kenapa la kamu jadi anak derhaka..!!!
Hamster aku yang lain2 tu xda pun nak gigit aku..si DEBU ni je yang tak sedar dek untung..!!!!
Tag : debu, hamster
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "DEBU MENGIGIT LAGI!!!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top