Thursday, December 31, 2009

Hamsterku Melahirkan Anak!!!

Salam..
Aku nak share sikit berita gembira tentang kelahiran hamster terbaruku..
Walaupun blogku lewat update tapi aku nak share gak...huhuhu..
Hamsterku Demok selamat melahirkan baby2 dia pada 29/11/2009
Anak2nya semua berjumlah 8ekor...
wah banyakkan..keluarga bahagiala katakan..huhuhu...
Jantina hamster aku 5jantan dan 3 betina..semua comel2...
Masa aku update blog ni mereka dah berusia sebulan 2hari tau..dah makin meningkat dewasa dan comel...Ni semakin menbesar tapi belum celik mata lagi..huhuhu..dah pandai makan sendiri tau..Ada 3 ekor yang bulu macam ni ikut bapak dia yang comot tu...Yang ini la anak2 hamsterku yang comell....Ni masa umurnya beberapa hari..mybe dalam seminggu...

Ni gambar Demok masa mengandung...

Demok bersama anak2nya yang comot...

1 comment:

  1. Wahh! Comelll~ kalau hamster ni beranak, yang jantan kena pisahkan dengan betina ke? Ada orang cakap, kalau campur dengan hamster betina dan anak dia, nanti hamster jantan pergi makan anak tu?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.