Selamat Bergembira dengan Tuan yang Baru...

Sedih juga melepaskan hamster2ku pada kawan2 tapi terpaksa sebab dah banyak sangat..
KIKI dan BOBO telah diberi pada kawanku Azizul..semoga mereka happy dengan tuan baru dia..BOBO mcm merajuk je bila nak bagi pada tuan baru dia..sedih sangat tapi semoga mereka happy dan tuan baru mereka boleh take care lebih baik dari aku...

Lepas tu, JAMBUL, DONDONG, KIKO dan REZKI aku berikan pada rakanku ILyani...mereka berempat adalah hamsterku yang paling manja sekali tapi tak pe aku relakan dia bersama tuan yang baru...rindu jugak kat mereka..rasa sunyi je...sedih..
0 Sila Komen "Selamat Bergembira dengan Tuan yang Baru..."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top