Saturday, April 10, 2010

Selamat Bergembira dengan Tuan yang Baru...

Sedih juga melepaskan hamster2ku pada kawan2 tapi terpaksa sebab dah banyak sangat..
KIKI dan BOBO telah diberi pada kawanku Azizul..semoga mereka happy dengan tuan baru dia..BOBO mcm merajuk je bila nak bagi pada tuan baru dia..sedih sangat tapi semoga mereka happy dan tuan baru mereka boleh take care lebih baik dari aku...

Lepas tu, JAMBUL, DONDONG, KIKO dan REZKI aku berikan pada rakanku ILyani...mereka berempat adalah hamsterku yang paling manja sekali tapi tak pe aku relakan dia bersama tuan yang baru...rindu jugak kat mereka..rasa sunyi je...sedih..

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.