Beli makanan untuk si bucuk!!

Hari ni pusing2 Teluk Intan beraya kat rmh saudara mara...
so di kesempatan itu ajak ayah singgah ke PET shop!!
beli makanan utk si bucuk masam yang tinggal 3 ekor tu je...!!
3peket makanan campuran aku beli...
lebih kurang mcm ni http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/261599134/Hamster_feed_Gourmet.jpg


pastu beli plak pasir mandi..kesian Umai, putih dan akiko yg dah lama x bergolek sakan hehehe......


Lagi 1!!....nak cari kan jodoh tuk mereka!!tapi aku terpaksa memikirkan beratus2 n bjuta2 kali!!

sebab~~

Aku xlarat nak pelihara byk2..sebab skali beranak lbh krg 8ekor!! dah la jns spesis kerap beranak dlm sebulan sekali...tup3....kalau ada 3ibu!!!!...beribu2 la aku nak malayan mreka ni!!..


tunggu ye umai, akiko n putih...nnt mama fikirkan cr menantu utk kalian!!apa2 pun mama sayang kamoo!!!

p/s~~~ pe khbr ek hamster2 aku yg aku yg kat kawan2!!.windu sama mereka!!!!!!!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Beli makanan untuk si bucuk!!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top