Kenapa Blackberry Phone di haramkan di SAUDI ARABIA?

Blackberry?...buah blackberry ke?? tak la!! sapa yang suka mgikuti perkembangan HP mst tau akan jnama2 hp terkenal..sekarang Blackberry mmg tkenal dikalangan pguna hp yang berstail dan up to date!!

http://www.cameraphonesplaza.com/wp-content/uploads/2009/09/blackberry-bold-reviews.jpg

Aku pun minat jugak kat hp ni sebab comel!!
harga pun boleh tahan juga..tp rasanya ramai yang mampu memilikinya..

tapi terdengar la berita ttg hp ni diharamkan di negara2 Arab terutama Saudi Arabia..

Kenapa??

Mengapa??

Sebab apa??

berlegar kat otak aku...

aku pun wat search kat internet..

rupanya hp ni boleh mgancam keselamatan negara...

lebih lanjut saya sharekan info ni...

so lpas ni pd sapa2 tu boleh la fikir nak guna or x..

kat pasaran tu berlambak hp..jadilah pguna yang bijak!!

info lanjut go to..........

Blackberry haram, ancam keselamatan?





0 Sila Komen "Kenapa Blackberry Phone di haramkan di SAUDI ARABIA?"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top