Thursday, September 16, 2010

Kenapa Blackberry Phone di haramkan di SAUDI ARABIA?

Blackberry?...buah blackberry ke?? tak la!! sapa yang suka mgikuti perkembangan HP mst tau akan jnama2 hp terkenal..sekarang Blackberry mmg tkenal dikalangan pguna hp yang berstail dan up to date!!

http://www.cameraphonesplaza.com/wp-content/uploads/2009/09/blackberry-bold-reviews.jpg

Aku pun minat jugak kat hp ni sebab comel!!
harga pun boleh tahan juga..tp rasanya ramai yang mampu memilikinya..

tapi terdengar la berita ttg hp ni diharamkan di negara2 Arab terutama Saudi Arabia..

Kenapa??

Mengapa??

Sebab apa??

berlegar kat otak aku...

aku pun wat search kat internet..

rupanya hp ni boleh mgancam keselamatan negara...

lebih lanjut saya sharekan info ni...

so lpas ni pd sapa2 tu boleh la fikir nak guna or x..

kat pasaran tu berlambak hp..jadilah pguna yang bijak!!

info lanjut go to..........

Blackberry haram, ancam keselamatan?





No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.