Bila Rasa .......

Dari dulu sampai sekarang aku paling BENCI orang yang suka buat salah tapi tak mahu mengaku salah.
Orang-orang macam ini hanya tau memandang salah orang lain sahaja...boleh tak kalau aku kata peragai macam ni CELAKA tapi bukan orangnya..! Ini mesti pengaruh baca blog ayat-ayat yang seram dan ganas ini. Kalau nak luah luahkan sahaja sebab kalau simpan nanti sakit jantung! Manusia macam ni mesti berlambak dekat luar sana sama ada depan mata, belakang mata atau di mana-mana saja..Yang dia tahu cari salah orang bak kata pepatah yang dicipta oleh aku " Tegur orang pakai baju koyak tapi tak sedar diri tak pakai baju"! Boleh ke peribahasa macam itu...maksudnya memang dah sah lagi benar diri sendiri salah tapi masih nak mencari salah orang lain untuk menutup salah diri sendiri...

Aku ini jenis kalau aku salah aku memang mengaku tapi kalau aku tak buat salah tapi orang tuduh-tuduh aku buat memang pantang aku...Ini memang bagang punya orang! Adik beradik nates yang suka melaga-lagakan orang..karang kot aku yang lagakan kepala otak korang..

Kepada sesiapa yang berhati perut busuk macam bangkai itu bawa-bawa la bertaubat...
Sebenarnya buat oarang-orang ini jadi macam ini sebab ada syaitan besar dalam hati yang perlu disucikan..
Moral sucikan hati bersihkan jiwa!

Bukan untuk sesiapa...siapa minum garam dia kena darah tinggi! Jangan sentap!!
Tag : bodoh, megumpat
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Bila Rasa ......."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top