Wednesday, October 20, 2010

Broandbandku yang sengal.

http://3.bp.blogspot.com/_Fw4BZ6O1Rrw/THKU2TJZidI/AAAAAAAAHko/AVeemhckB8E/s800/angry+computer.jpg

Internet..semua orang perlukannya, termasuklah aku. My broandband (bb) maxis merupakan teman setiaku untuk berblogger, facebook dan macam-macam. Aku dah pakai kurang 6 bulan la. Nak kata puas hati i say no but something yes. Line? is ok because i get HSDPA/3G line. Tapi kalau nak tahu 3line HSDPA/3G kat area aku. Tapi ok la dapat line tu tapi kadang2 line GPRS je. Aku cukup begang gile2 kalau aku tengah online bb aku buat hal..dah elok-elok line HSDPA/3G terus ke GPRS! Memang aku geram sangat. Sekarang ini pun dah buat hal lagi. Iklan macam gurung berapi tapi asap pun tak ada. Kualiti tak ada tapi time nak bil..nak cepat je. Kalau lambat terus sekat!! Sengal sengal sengal!! Sekarang ni pun asyik line gprs je..bodohnya...aku geram sangat2 ni...!! Lebih elok la kalau guna stremyx je! Kan bagus stremyx ada modem macam bb. Senang nak bawa ke hulu hilir..Kenapalah kita tak dapat menikmati internet berkelajuan tinggi seperti negara2 maju dan sedang membangun yang lain! Kita terpaksa mengeluarkan duit yang banyak untuk berinternet tapi hampas je yang dapat!! aku yang hot perlu disejukkan! kalau tak arwah bb ni aku kerjakan..sabar farah..sabar!!

1 comment:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.