Tuesday, October 12, 2010

Download Surah Al- Quran ( Full )

Salam..
Hari ini aku nak share kat anda link2 untuk mendownload surah-surah dalam Al-Quran
Jangan asyik nak download lagu je!
Pada siapa-siapa yang belum kumpul 114 surah tu, dipersilakan mendownload, boleh la simpan dalam hp dan komputer..jangan lagu je penuh.
Kalau pada sesiapa yang kurang lancar mengaji boleh dengar surah-surah ini dan baca sekali sambil mendengar..bagus untuk perbetulkan bacaan anda! Kalau kita menyanyi salah tak apa! tapi kalau kita mengaji salah..berdosa! nanti di akhirat al-Quran akan mempersoalkan kita sebab kita baca dia salah..
So, sekarang kita boleh la bagi alasan tak pandai mengaji la, apa la..tapi kat akhirat macam mana?
Sekarang macam-macam pendekatan, gunakanla dengan baik! Al-Quran digital ada ( boleh download penuh lagi ), audio al_quran pun ada..( membaca sambil mendengar ). tafsir pun ada! everything ada!
Kemudahan yang ada ni gunakanlah dengan sebaik-baiknya...jangan asyik mengagungkan hiburan je!


klik sini



atau




Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

0 88 Orang doakan Farah dapat 4 flat:

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah