KPLI datang lagi!

KPLI atau Kursus Perguruan Lepasan Ijazah datang lagi...Pendaftaran 11/10/2010 sampai 24/10/2010. So pada siapa-siapa yang belum lagi membeli no. pin..pakat2 la pergi BSN ( Bank Simpanan Nasional ) tak mahal cuma RM6.00 je!
Aku pun memcuba nasib, moga rezeki itu milikku!
Sebelum ini aku pernah mencuba..just dapat panggilan ujian mtest..tapi tidak dapat temuduga sebab mungkin tak cukup syarat ( masa tu aku masih belajar, final year) 
Mendapat panggilan ujian masa tu memang amat gembira..
Ujian mtest tu..fulamak memang sukar kerana masa yang diberikan sikit je dah la soalan pun mencabar kepala otak!!
Tapi amat memberi pengalaman berharga buat aku!
Pendidik atau guru memang pekerjaan yang aku minat!
Masa mula-mula nak masuk universiti aku ada apply pendidikan..
Ujian aku lepas, then aku dipanggil untuk temuduga..tapi terkantoi..aku redha je maybe masa tu bukan rezeki aku..sebab aku dah cuba sebaiknya ( ada hikmah disebaliknya )
So sekarang ni mencuba lagi dan lagi...
Moga Allah murahkan rezeki hambaMu ini..mendapat pekerjaan ini! Amin..

http://1.bp.blogspot.com/_s3TV1x691Fw/S914kX8gy4I/AAAAAAAAAz4/qs_Aaino7YA/s1600/cikgu%2004.jpg

Tag : cikgu, guru, kpli
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "KPLI datang lagi!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top