Rindu Aku Pada Kamu!





Betapa aku rindu kamu..
Kehidupan kita yang dahulu..
Rindu..rindu..rindu segala-galanya.
Biarlah kamu tidak rindukan aku tapi aku benar2 merinduimu wahai sahabatku di USM...
Terutama sekali sahabatku dari tahun satu hingga akhir Faridah, Nor Harida dan Nurul Izzah!
Miss u so much!!
Semua dah ada hidup masing-masing.
Susah rasanya nak jumpa lepas ni.
Harap aku dapat jumpa kalian!
Kenangan bersama 3 tahun tersimpan diingatan..
Rasanya ingin kembali kepada kehidupan dulu tapi semuanya semuanya tinggal kenangan..



Walau pun gambar ini ( aku dengan Faridah ) nampak biasa tapi ia amat special..
Gambar ni di ambil semasa aku tahun 1 di USM..
Tak silap aku, aku snap gambar ni semasa nak pergi kelas DR. Sundra Moorty..like it!







Yang ini pula gambar aku dengan Nor Harida ( yong )..
Masa ni tengah lepak nak tunggu next kelas..sempat lagi capture picture!
Aku rindu student life!





Gambar comel ni..aku dan Izzah..Masa ni kami bz snap picture kat taman depan Perpustakaan Hamzah Sendut 1..shining2 muka kami kena cahaya!







Dalam banyak2 gambar kami berempat, gambar ni paling aku suka sangat!!
Tak tahu kenapa..Mungkin sebab nampak photogenic.
Gambar ni di ambil sendiri oleh kami dengan mengunakan handphone je..






Sekarang ni kami semua sudah bergelar graduan USM.
Alhamdulilah berjaya juga mgenggam segulung Ijazah..
Semoga kita semua berjaya di dunia dan akhirat Amin..

Aku sayang kamu!



http://1.bp.blogspot.com/_pr1rAMjfDdM/TFmWOM_1wCI/AAAAAAAABDg/uccDKf6CjnI/s1600/sahabat.jpg


Tag : rindu, sahabat, sayang, usm
0 Sila Komen "Rindu Aku Pada Kamu!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top