Sunday, October 10, 2010

Rindu nak tengok wayang!

Lamanya tak tengok wayang! Rindu menonton bersama teman2! Last aku tengok wayang kat QueenBay Mall, Penang dengan Faridah..5/8/2010 sehari sebelum aku konvo...Aku tengok cerita Salt lakonan Angelina Jolie..Memang best giler cerita tu!..tak rugi kalau tengok, anda pasti terleka...Tempat yang aku suka tengok wayang Golden Screen Cinemas ( GSC ) kat QueenBay Mall..rasa selesa dan puas walaupun bayarannya up sikit dari biasa tambah-tambah waktu hujung minggu!


Tapi cerita tu macam tergantung, maybe ada Salt 2..Kalau ada, akulah orang yang tak sabar-sabar nak tengok!




Sweet tak gambar ni? .. Gambar ni kali terakhir kami keluar bersama, lepas je photoshoot gambar konvo kami pun merayau ke Queen Bay!
Rindu kamu sahabatku juga ex roomateku..faridah! ( bila la kita dapat lepak2 macam dulu )



No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.