Dekorasi Header

Salam..
Tiba-tiba nak tulis entry ini. Sebenarnnya mata dah gantuk sebab banyak sangat menganalisis hari ini.
Mata pun dah bling bling sebab lama sangat mengadap laptop ini..penat la.
Sebenarnya aku tengah belajar membuat header blog..sebenarnya belum pro lagi..kan saya budak baru belajar..so belum lagi dapat membuat yang cun-cun macam blogger lain..suka tengok header dia orang..semua cantik..


ini adalah header pertama aku.
 Kat atas itu adalah header pertama aku. Aku tengok biasa je..maklumlah budak baru belajar! Belum matang..tak cantik header itu.

Header kedua
Warna pink itu header second yang aku buat..nampak kemas sikit dari yang pertama..Tapi perlu diperbaiki!

Hamster header
 Ini header first untuk blog hamster aku..aku tak suka decorasi dia sebab tak PINK..buat header ini pun mood malas-malas hehehe.



Ini aku buat sebab bosan tengok header yang di atas...header ini nampak ceria dan still memakai header ini...barulah riang ria bersama hamster! Jom melawat..klik SINI


Ini adalah header yang terbaru..ini first time guna adobephotoshop cs..ini adalah percubaan pertama mengunakan adobephotoshop...memerlukan kemahiran juga untuk membuatnya..lepas ini nak try buat yg gempaq..then kekalkan header itu untuk belog Miss Farah!! Header ini biasa-biasa sahaja...untuk sementara!

p/s pada sesiapa yang pandai dekorasi header itu..kongsila info..sharing is loving!
Tag : blog, header
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Dekorasi Header"

tika

cantik header..

kak farah boleh tnya x.....mcm mane kak farah buat text yg cntik2 tu.....

@sweet

download dan install font..

ada di dafont

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top