Monday, November 8, 2010

Gambar Pelik, tidak sesuai pada gologan sensitif.

Gambar ini aku dapat daripada sosial network yang dikongsi oleh pembaca! Jom layan tapi!! just for fun bukan nak melucah hahaha...agak lucah tapi kena open ur mind..gambar ini seni!



Siapa yang suka tidur atas riba..elok beli bantal ini.





Sungguh tak senonoh toilet macam ni..kakaka!



Rasanya kalau macam ini, belum lagi tembak dah pengsan tengoknya!




Ini kes skandal la ni.



ada ke lobak putih macam ni?

 Just for fun tak ada apa2 motif pun..jangan marah :)

7 comments:

  1. wahh.. menariknye toilet.. giler betul kalau ada kat malaysia nie.. tak keluar lelaki dari tandas.. hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    tergelak guling2 tengok gambar2 ni.
    nasib baik xde kat malaysia ek.

    ReplyDelete
  3. @miss ladies


    kalau ada msti mrka asyik masuk tandas je :)

    ReplyDelete
  4. hahahah...yg tentera tu lg best...aku suke...

    ReplyDelete
  5. haha kat mne dpt gmbar ni..hehe lawak..=)

    ReplyDelete
  6. @AkU aNk maLaYsIa...

    tentera bogel kakaka..bagus gak kalau tak pyah bg uniform kat tentera..mesti orang takut..tengok! kakakaka...

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.