Monday, November 8, 2010

"I'm proud to be a Muslim" tolong UNLIKE

Jangan terkejut dengan entry farah ini sebab kalau ada orang ajak untuk LIKE page ini di FACEBOOK tolong jangan sebab ini bukan



Inilah page dia!
JOm chek sama ada anda LIKE atau tidak page ini di SINI. Kalau LIKE tolong UNLIKE kembali sebab ramai gila yang LIKE page ini. Kebanyakkan muslim ( ini mesti main LIKE sebelum preview )


Yang di atas ini adalah gambar2 biadab menghina ISLAM...plz berhati-hati semasa meng LIKE!!
Lepas tu plz la report page ini di bahagian tepi kiri bawah! Janganlah senang2 mereka menghina agama ISLAM...plz prihatin!

INI LINK DIA =======> http://www.facebook.com/pages/Im-proud-to-be-a-Muslim/46199348327?v=wall&so=45

2 comments:

  1. skrg mmg bnyk kan page-page kat fb neh..
    sape laa yang rajen dan xde keje sgt nk create page-page neh..hoh~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.