Wednesday, November 17, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

 
 Salam dan selamat malam.
Sebenarnya Miss Farah ini memang baru dalam dunia blog.

Masih dalam proses kematangan.
 Jadi i terpanggil untuk join program Jom Berkenalan dari blogger terkenal Ben Ashaari.
Buat blogger2 mesti dah kenalkan abang Ben ini.


Miss Farah join program ini untuk tambah kenalan..
Untuk share apa yang patut..
So kepada reader-reader di harap sudi menjadi follower Miss Farah.
 Nanti Miss Farah blogwalking kat blog anda ye..
apa-apa pun salam perkenalan dari Miss Farah..
Miss farah amat menghargai follower yang ikuti perkembangan blog ini..
Blog ini bukannya best sangat..Miss Farahkan muda lagi dalam blogger..
 perlu banyak belajar lagi..
Ok tata :)



 

3 comments:

  1. hey..sy pun join gak segmen nie..baguskan encik ba kita nie..hehe..salam perkenalan rakan blogger =)

    ReplyDelete
  2. hye...saye pon join jugak......mmg mujarab teknik ni...malam ni je ramai kawan dapat...heppi...
    dah follow u....follow me back ya....

    ReplyDelete
  3. @ayulunera

    Tq for follow..i follow u back..salam perkenalan..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.