lagi lagi header.

Selamat petang!
Apa menu untuk minum petang! aku makan roti john, nyam-nyam memang sedap sangat!
Cantik tak my header itu? Itu first time deco guna photoshop..dan tranparent..
Aku akan kekalkan lama header itu cuma nak ubahsuai agar pelangi itu full..
Ok..nak minum petang ni..ayah dah belikan roti john kat pasar jumaat!
Tata..
Tag : header
2 Sila Komen "lagi lagi header."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top