Awak boleh kerja di sini tapi kena BUKA...

Hello!! Awak boleh kerja di sini tapi kena buka tudung ye? Kami nak yang free hair sahaja..

Kenapa tak suruh buka seluar dalam je kalau nak kerja kat situ ?! huhuhu..
Tag : kerja
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
3 Comments for "Awak boleh kerja di sini tapi kena BUKA..."

ish2...zaman sekarang kan..benda yg betul pon dah tak nak terima ;D gila betul!

eish3......xhormat perempuan muslimah betul la ;/

To Niesya n wyna

Betul tu...kita merdeka tapi masih dijajah dalam diam..

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top