Bila engkau disumpah jadi berok!

Salam..
Entry begang sebab kerana benda yang bernama berok aka berokband!
Hari hujan ke hari tak hujan ke ko tetap lembabkan..
Aku bayar ko mahal-mahal ko tetap lembab lagikan...
dan lagi satu i tak faham la M++++ ini..
i ambil volume 6 gb..tapi kenapa baru pakai 3gb dan nak habis volume..
bayar M++++ centre kata rm98 sebulan tapi kenapa ada yang nak dekat rm140 sebulan?
lepas itu boleh dia kata sebab i pakai lebih?heii!! u kata ini pakej 6gb dan dan just rm98 sahaja kalau pakai lebih just lembab dan bayar tetap sama tapi NAIK?
yang aku pelik aku tak pakai sampai 6gb tapi just 3gb pun ko dah kata nak over volume!! so what?

or dia bagi aku punya kad berokband ini just 3gb tapi cas 6gb?

I tak kisah ok! tapi kalau ko TIPU aku!!

Aku harap ko GULUNG TIKAR!! sebab MENIPU!! ingat doa orang terinaya akan makbul tau!!

Tak payah nak TIPU2 kalau nak untung LEBIH!! Buat pelanggan LARI je!
Tag : broadband, m
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Bila engkau disumpah jadi berok!"

akak pun pakai beruk maxis ni yg pakej lama tak tukar2 lg mahal 3gb pun 138.. sama la masalahnya kekdg lembab juga tp better la maxis dr yg lain. akak tgk lg teruk dik

@THE LEKAT LEKIT STORY

betul itu sebab itu pakai mxs jga..kalau c..... lg la lembab

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top