Friday, December 24, 2010

Gambar Kena Jaja untuk Phone SEX

Salam..
Idea + rajin = tulis entry
I memang dah lama nak tulis entry ini tapi asyik lupa je..
So sekarang I nak menulis dengan tekunnya hehehe :)
Bukan gambar I ye..hehehe..
Ok macam ini ceritanya
Hari itu I ada la dengar kat blog dan status FB dia ( mangsa ) berkenaan orang guna gambar dia untuk get topup HP.
Kononnya ada orang guna picture dia untuk kepentingan peribadi.
Profile itu tulis kalau nak phone SEX sila top up..
Tak silap I kat akaun Tagged..
Memang semua gambar yang diletak kat Tagged itu semua gambar dia..


Ada sebab orang itu guna gambar dia tapi tak gambar orang lain untuk Give Top up get SEX!
http://images.askmen.com/blogs/entertainment/is-anime-sexy.jpg
1. Gambar awak itu seksi, tak sesuai letak dalam Blog dan sosial network.. Semua benda awak nak tunjuk.Bukan gunung ganang je tersentul..apam balik pun orang boleh tahu saiz apa..Tunjuk kat suami je la tak payah tunjuk kat semua orang.


2. Awak tak letak sumber kat gambar itu. So mudah lah orang nak ambil gambar awak buat "kerja". Walaupun sekarang dah boleh nak delete tulisan kat gambar itu..orang akan fikir berkali-kali untuk ambil picture itu  atau tidak sebab ada link awak kat situ..so rajin-rajin letak link kat gambar sebelum posting ye..itu pun kalau gambar itu kamu yang punya!..contoh macam gambar I kat atas itu..hehehe..

I rasa itu pun dah cukup walau banyak tips lagi tapi isu ambil "barang" orang tanpa izin ini memang meluas di dunia siber...gambar-gambar yang membangkitkan nafsu kaum sejenis sepeti gambar separa bogel tak perlu la di upload kepada tontonan ramai..kalau suka snap picture itu pun, buat la simpanan peribadi..tapi hati-hati la..jangan sampai tersebar!! macam ariel peterporn opps peterpan :)
Apa-apa pun sebagai wanita muslimah kena jaga maruah diri ok! Jaga diri, hiasi peribadi ..
Nak tahu apa itu Bala akhir zaman sila TEKAN SINI

Lagi yang berkaitan..Jom ke SITU

4 comments:

  1. oo..kt tagged er...mmg teruk..ade pnh dulu..ade org nak tgk sy punye ehem2..die kt die tgk sy die xtahan..ape kejdahnye...die kt nanti die kc tgk die punyer..ni mmg giler sex rambang...ni skrg tagged dh lame dh xbke..sb mengarut..+ sosial sgt...

    ReplyDelete
  2. @Aizuddin Hanis

    betul tu memang byk mengarut..gambar pun byk merepek..tag i pun dah bersawang huhuhu

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.