Wednesday, December 1, 2010

Hadiah untuk si COMEL!

Salam..
Tadi masa i busy buat blog tutorial tiba-tiba ada orang bagi salam kat luar..
Mak i tengah tidur..risau juga nak buka pintu takut ada jurujual..( banyak kes menipu sekarang )
I pun open pintu dan ada seorang lelaki tanya ini rumah cik Nurul Farahana ke?
Risau pula i kenapa lak ini..tiba-tiba nak cari i pula..
Rupa-rupa dia suruh i tanda tangan surat pos berdaftar..i pun pelik sebab kenapa tiba-tiba i dapat surat yang macam ada barang je..
Setahu i, i tak order apa-apa pun..musykil...
I dapat la bungkusan ini..


Inilah bungkusan yang i dapat itu..berat juga isinya..i risau juga kot bom ke apa..hahaha...
Memang tak sabar nak buka...i open dan ini isinya...






Bila i open ini isinya..rupanya rezeki untuk my meoww!...baru i ingat i pernah join something dalam paper untuk get semple makanan kucing terbaru dari Whiskas...dah lama juga dalam 2 bulan yang lalu..




Inilah isi didalamnya....1 buku panduan penjagaan kucing dan 2 sempel makanan kucing iaitu ikan kembung dan tuna..ini produk baru Whiskas..

I pun bagila kucing-kucing montel i ini makan..masa i buka makanan ini mereka dah datang sebab bau dia menarik perhatian my kitty..i gaul dengan nasi sebab kalau i bagi macam itu je of course tak cukup sebab kucing i 4 ekor..makanannya bukan macam biskut kitty yang fillet tapi macam cecair..


Sitam dan Manja yang kekenyangan macam sawa..

Pok pok happy!
Rubi dimana? banyak kali panggil Rubi..merajuk lagi ke dengan i sebab i tak layan dia sebab dia ngap hamster i..
I think Rubi tengah mencari BF baru sebab anak dia dah besar :)

1 comment:

  1. aku pingin membuat sendiri makanan kucing tp gk tahu bhan2'y

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.