Thursday, December 16, 2010

Kanak-kanak diliwat remaja ketika main masak-masak

Salam...
Macam-macam terjadi sekarang ini..liwat, rogol dan everything la..
Aku terbaca berita ini kat metro online :

KUALA LUMPUR: Seorang kanak-kanak lelaki berusia enam tahun terpaksa menanggung kesakitan apabila diliwat remaja berusia 15 tahun ketika mereka bermain ‘masak-masak’ di rumahnya di Datuk Keramat, di sini, kelmarin.
Difahamkan, remaja berkenaan rakan kepada saudara mangsa yang berkunjung ke rumah mangsa.

Sumber polis berkata, dalam kejadian kira-kira jam 5 petang itu, mangsa dikatakan menjadi ‘isteri’ kepada suspek dalam permainan masak-masak sebelum dia diliwat.

“Kejadian disedari ibu mangsa kira-kira jam 6 petang selepas pulang bekerja apabila anaknya mendakwa sakit pada bahagian dubur.

“Ibu berusia 24 tahun itu membawa anaknya ke Hospital Kuala Lumpur (HKL), di sini, untuk pemeriksaan lanjut dan doktor mengesahkan dia diliwat,” katanya.

Sumber : http://www.hmetro.com.my/articles/Kanak-kanakdiliwatremajaketikamainmasak-masak/Article
I rasa sebahagian remaja sekarang ini memang sangap sangat kot sampai  budak umur 6 tahun pun jadi mangsa keganasan nafsu..so GILA la...lepas itu tak boleh beza jantan betina..tak dapat perempuan bontot budak pun ko sapu ye..
Ini mesti akibat tengok filem blue ini..budak umur enam tahun pun kena liwat..agaknya tengok pokok pisang pun macam tengok perempuan bogel kot asyik stim memanjang!!
Baru je umur 15tahun dah buat macam itu..kalau dah besar entah-entah nenek sendiri pun dirogolnya...benda ini bukan cakap kosong je..sebab ada kes berlaku macam itu..

WEII kalau dah sangap sangat dan batang tak laku pi KASI je la wei!! nanti tak ada la membahayakan orang lain..ayam jantan dewasa pun tak rape/liwat anak ayam...engkau manusia memang tak ada AKAL..ke or TAK ADA OTAK..yang kat kepala ko itu TAHI ke?

2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.