Wednesday, December 22, 2010

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...


Salam.. Masa BW semalam I ada ternampak kat mesej box tentang GA yang dianjurkan oleh Gayah Spears
I amat-amat teruja sebab hadiah dia DOMAIN percuma..
Memang teringin nak pakai domain sendiri ini tapi kena fikir 10 kali..
Kalau orang lain bagi domain dot com percuma I tak fikir-fikir lagi sebab PERCUMA!! hehehe..
Kalau domain percuma memang ada tapi co.cc . Macam tak bestkan..kalau dot com baru COOL!
Kalau i dapat domain percuma i nak tukar URL nurulfarahana.com ok tak?
I rasa better i ambil nama i baru la gempaq..laa..perasaan la mu ini Miss Farah..baru join belum menang lagi la..ciss! Ok tampa berlengah masa jom skodeng syarat untuk GA ini..

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com done!
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar. done!
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears done!
4. Tag kepada 3 kenalan blogger done!




5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya… done!
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

Selamat mencuba..mana tau boleh dapat domain percuma ..hehhe..

Hadiahnya..

~> Hadiah :-
Pertama :- Domain
Kedua :- Domain
Ketiga :- Domain
Saguhati :- Domain
~> Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun ym id_gayahspears@yahoo.com

5 comments:

  1. terima kasih kerana sudi tag akak..nanti akak wat k..good luck!

    ReplyDelete
  2. wah... cumelnya template ni...
    salam knai ya~
    thnk coz sudi join GA Gayah ni~
    tlong pomot blog awak ya utk menang undian..hihi.
    Gdluck ya~

    ReplyDelete
  3. @Gayahspears

    Thank cik penganjur sudi datang jenguk blog ini...

    ReplyDelete
  4. Tahniah ya farah sbb Farah da berjaya masuk dlm senarai nam peserta Gayah..sila semak ya yunk~ Gd luck utk undian nty ya..hihi

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.