Pesta Liar Indon Di Sungai Buloh

Salam..
i nak share picture ini..
bukan photo bogel ye..
tapi maybe akan ke arah itu kot..
inilah akibat bila puak-puak Indon dah bermaharajalela di Malaysia bumi bertuah..
kutuk-kutuk Malaysia tapi...
Mereka yang lupa diri bila di Malaysia sampai tak nak balik ke negara asal walaupun dah banyak kali di hantar balik..ish ish..jom layan gambar ini..

tak sedar dek untung, buat macam negara sendiri pula!


 
 
 
 



Sumber gambar : www.malaysiaria.com.my 
Tag : akhir zaman
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Pesta Liar Indon Di Sungai Buloh"

wah dh mcm buat konsert kat umah kongsi gitu..

Wah...mana awak dapat gamabr ni...awak upah penyiasat persendirian ya???

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top