Friday, December 24, 2010

Siapa Nak masuk bloglist saya?

Salam..selamat malam..malam ini nak BW je la ye..
Sebenarnya I tengah cari ilham nak design blog i ini..hehhe..
Nanti tahun 2011 I akan guna templete yang ! design sendiri itu huhuhu..
So siapa nak dilistkan di dalam bloglist I..jangan malu dan jangan segan letak URL anda..
kalau tak ada yang sudi pun I tak kisah lor.. :)

tarikh akhir hujung bulan 12 ini...

7 comments:

  1. saya nak masuk bloglist..

    http://biggestbeeha.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam :) saya nak jugak :))
    http://jangantinggaldaku.blogspot.com
    thanks :)

    ReplyDelete
  3. nak join bloglist fara gak leh ke??

    http://liyalicious.blogspot.com

    tengs yaw

    ReplyDelete
  4. sy nak gop..hehhe...ade kosong lagi ka???

    http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. semua boleh masuk..dialu alukan! yehaaa.

    ReplyDelete
  6. mesti lah nak! wahahaaa.

    http://fairuzzainal.blogspot.com/

    sy dah listkan anda juge.silelah terharu :P

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.