Thursday, December 30, 2010

Templete baru sempena 2011

Salam..
Sungguh penat 2-3 hari sebab mengemas rumah..bukan kemas biasa tapi kena angkat semua barang kehulu hilir sebab nak ubahsuai lantai rumah...penat!!seluruh badanku sakit-sakit mengangkat semua beban di rumah :(
Dah habis angkat semua benda itu terpaksa basuh pula lantai..ayoo yoo tercabut kepala otak tulang haha..:)
Esok continue lagi susun barang pula..ibarat macam pindah rumah la pulak..
Sebelum merepek sambil makan kerepek mendengar bebelanku I nak bagi tahu yang I dah tukat template baru..amacam cantik tak? ( I rasa u all tak kisah pun kan ..kan.. )
Penat juga main dengan coding untuk memuaskan hati tapi alhamdulilah berjaya walaupun tak daboom sangat..Rasa puas sebab template ini I design sendiri..:) happy bila tengok hasil tangan sendiri..tengah improve menjadi designer templete..
Sebenarnya I saja-saja gedik nak tukar angin..maklumlah dah tahun baru..sayang juga I nak replace template lama dengan template ini tapi I ini cepat bosan la..( nasib la siapa jadi suami aku nanti kehkehkeh but I penyayang tau )
Perubahan template ini tak la terlalu ketara kerana I tetap kekalkan PINK..I rasa macam tak best kalau tak ada pink..rasa dunia ini sepi je ..:) Theme I PINK WHITE..

Blog list I listkan semua blog yang I follow + blog-blog yang nak join masuk ke dalam bloglist I..thank Ok!
I tahu blog I tak popular so orang pun tak kisah kalau tak ada dalam list I kan? Kalau I ini popular I just tulis entry "HI" pun berduyun-duyun orang komen..tak pe la Miss Farah..semua itu tak penting yang penting jadi diri sendiri Ok! Tak perlulah gila glamour..asalkan hidup I happy pun I syukur sangat..tak guna juga kalau popular dalam blog or something like that kalau hidup unhappykan?
Kepada reader-reader yang minta tutorial tu I akan cuba buat..nanti I update sabar Ok..thank sebab support my tutorial..Sekarang I just tunaikan yang simple dulu..yang berpicture I kena ambil masa untuk capture picture pada print screen then I tunjuk caranya ye..nanti kalau buat cincai2 susah pula u all nak fahamkan..

ok daaa..i penat ni nak tidooo..

4 comments:

  1. akak suka blog adik ni..biar la x glamer :) asalkan dpt blajat tutorial pasal blog kat sini pun ckup la.. :)

    ReplyDelete
  2. ooh penat ek angkat almari meja bagai... BTW good job ler.. boleh la renovate rumah sy plak

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.