Monday, December 13, 2010

Templete baru!!

Sejak 2 hari ini i mendesign templete untuk blog ini dan blog hamster i..macam mana? ok tak?
Penat juga bermain dengan code html, tapi bila dah menjadi hasilnya..yes!! rasa PUAS walaupun design i tak seberapa sangat..

I sebenarnnya saja nak berwajah baru sebab i ini cepat BOSAN dengan templete yang selalu i pakai..bila design sendiri boleh buat apa yang kita nak..tak perlu cari templete kat web-web lain..
kalau buat templete sendiri baru la ada identiti sendirikan...

Dulu masa mula berblog i suka sangat cari templete kat web-web templete..kadang-kadang templete itu ada yang tak kena...erti kata mesti ada yang tak puas hati..i ini memang gilerkan PINK so i memang akan cari templete pink je tapi bila kita guna templete itu mesti tak nampak ori atau tiada identiti..so i berubah pada templete designer..

Pada i templete designer memang best sebab mudah sangat nak edit!
I pun guna juga...lepas itu masih lagi inginkan kelainan dan i test design sendiri...


Tup tup inilah hasilnya..i masih kekalkan theme PINK pada kedua-dua blog i..

2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.