Tuesday, December 28, 2010

Thank sebab bagi tikus!

http://wtfoodge.com/wp-content/uploads/2009/04/animal-mouse-mouse-300x250.jpg

Salam..
Selamat malam..thank sebab bagi tikus? Tak mau la, kalau bagi hamster tak apa la tapi tak nak la tikus..
Hamster itu bukan tikus ke?memang hamster bukan tikus la! walaupun hamster macam tikus..hamster lagi bertamadun dari tikus,,hehe..
Sebenarnya I nak ucap TQ banyak-banyak kat Mr. A sebab bagi gift ini..iaitu Tikus opps mouse..sama la..senang cakap tetikus je..hehe..
Tapi bukan mouse macam kat atas itu..kalau orang bagi free pun I tak nak la..macam bangkai tikus je..tapi memang bangkai pun yang di awet jadi mouse..haa betul ke?walau bukan bangkai pun I tetap tak nak..geli tau..u all nak? test la cari kat kedai komputer..maybe ada kot :)
Ok..jangan merepek lagi boleh? Ceritanya macam ini. I merungut kat Mr. A tentang mouse I yang tak berfungsi ini..I ada dua mouse yang boleh diguna tapi ada penyakit,,yang mouse first memang ok tapi macam tangan I kena kejutan elektrik yang kecil bila I guna..tangan rasa kebas..tapi bila guna mouse lain tak kebas..maybe mouse itu banyak kali terjatuh...yang second memang cute mouse..tali dia boleh tarik-tarik then boleh bergulung semula..tapi bila tekan ketat giler..hasil dari rungutan manja itu jeng-jeng I dapat tikus baru..


Thank sebab sanggup pos ekspress untuk I..walaupun dijamin sampai esok tapi lusa baru sampai hehehe :)





I dapat alas mouse sekali..thank..ooo ini la alas mouse girly ye? ini budak-budak la... :) tapi thank sangat..jangan banyak komplen Farah..orang bagi kena say alhamdulilah..ok..alhamdulilah TQ.. :)
Dan bermula dari hari I dapat mouse ini iaitu 27/12/2010 I guna tikus ini..dan alas mouse yang comel itu..walaupun mouse itu bukan PINK tapi I suka!!
Entry ini bukan untuk menunjuk2 tapi just say thank pada Mr. A..
wei..setakat mouse aku nak menunjuk lebih baik tak payah la..kalau dapat kapal terbang boleh juga heboh..
heboh pun sebab suruh orang lain naik kapal terbang I..tapi kena bayar la beb kekeke :) bukan heboh apa tapi IKLAN versi poyo..

ok tata..


terima kasih daun keladi,
nanti boleh belikan laptop apple sekali..



No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.