Sunday, December 12, 2010

Wajah Baru

Salam!!..
Kepenatan semalam mengedit blog..
saja-saja godek-gedek blog ubahsuai bagai..
sebenarnya i dah jemu dengan templete designer walaupun ia semudah ABC..
so i edit minima templete untuk menjadi seperti sekarang..
penat mata bermain dengan code HTML..
find itu, find ini...hahaha...
sebenarnya saja-saja bertukar-tukar angin...sebab templete designer macam tak berapa menepati selera..hahaha..tapi bila dah jemu i guna la templete designer semula..
sebab utama i nak buat theme macam ini...untuk nampak kemas..sebab sebelum ini theme blogger i memang orang kata cantik :) tapi pada i macam serabut..so biarlah dia tersusun..ok la i nak tambah lagi apa yang kurang kat theme blog i ini..

tata..

4 comments:

  1. farah, jom bagi pendapat dekat blog plak.

    http://shaofie.blogspot.com/2010/12/kahwin-bukan-perkara-masak-masak.html

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.