Maher Zain

Maher Zain

Best betul lagu dr maher zain, aku suka sangat.. Semua lagu dia aku dah download.. Masa mula2 aku dengar lagu " "Insha Allah"...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Sebab Hamster Makan Anak..

Banyak juga keluhan yang aku dengar dari kawan2 yang bela hamster.. Mereka kata, hamster mereka suka makan anak..First day beranak ada 5ekor...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dapat jugak semua gambar aku!!

Rindu pada Kaabah..tenang bila disana.. Pergilah segala kesedihan hatiku!! Allah Maha Penyayang.. Hatiku memang mudah tersentuh.. Tapi cep...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Im so SAD

Im so SAD

Sedih sangat... xtau knp aku bersedih... jauh rasa hatiku.. sampai hatikan... bukan bersedih sbb cinta... tp cukupla aku kata aku sedih...ha...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jangan bersedih..

Cinta hati anda sudah lari?? Pergi meninggalkan anda? Pergi dengan perempuan or lelaki lain? Pergi selamanya ke alam yang kekal abadi? A...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ikhlas?!

I khlas ke? Org yang ikhlas xkan mgungkit...xkan kata apa2.. Tapi sesetengah org yang suka mrungut apa yang dia buat tu..ikhlas ke?? Lebi...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Yehaa...my maxis broadband dah aktif semula!!

Dah beberapa hr x aktif akhirnya aktif jgk!!! best!! dapat menikmati internet berkelajuan tinggi!! tp perlu ingat volume sampai 6gb je...jg...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

USM di Hatiku.........

Rindu kat pemandangan ni masa masuk pintu Sungai Dua gate USM!!! Dan sudah sementinya tempatku berteduh selama 3tahun di sana!!........D...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Jahatnya kamu!! Jahatnya kamu!!

Jahatnya kamu!! Jahatnya kamu!!

Memang kamoo jahat!! JAHAT!! .... Bila kata " Jahatnya kamu " teringat lagu Stacy!! Benda ni aku nak share tentang paksaan CIN...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
PINK

PINK

PINK!!! I love that.... Ambik ni theme pink........ Dah giler m'update blogger!!wakaka...... pas ni nak cr wiget plak...smua wiget best ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Hanya ada Umai, Putih dan Akiko....

Dulu berpuluh2 ekor hamster aku........ Memang best bela hamster banyak2 sbb peragai dia berbeza2... Xsemua pragai mrk sama... Ada yg man...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Terubat sedihku dengan kehadiran Rubi dan anak2nya.......

Nama dia Rubi comel x?? Dia ni kucing aku jgk tp mak aku hantar dia kat kg...pas beranak aku bawak balik rmh aku... Dia ada 4 ekor anak!! ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Si Putih....

Selain Sitam aku ada si Putih... Tapi aku dah bg kat kawan aku..Fiza Sekarang dah sombong sebab bila aku dtg umah fiza dia terus lari... ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kucing...kucing...

Kucing!! Cat!! Aku minat sangat kat haiwan ni selain ham ster... Sebab dia lagi manja dari ham ster... boleh didukung!! diciu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Lukisan untuk dijual!! Limited Edision!

Berminat dengan lukisan?! Dinding rumah anda kosong?!! Ingin rumah anda nampak berseri?! JAngan sia2kan peluang hebat ini!! Marilah memi...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Beli makanan untuk si bucuk!!

Beli makanan untuk si bucuk!!

Hari ni pusing2 Teluk Intan beraya kat rmh saudara mara... so di kesempatan itu ajak ayah singgah ke PET shop!! beli makanan utk si bucuk ma...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Alhamdulilah!!

Alhamdulilah!!

Alhamdulilah itu je yang mampu aku ucapkan... Nasib baik dpat jugak gambar2 aku masa buat umrah kat Mekah dan Madinah... memang sedih sebab ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
THEME BLOGGER

THEME BLOGGER

Lama sangat xbuka blogger ni!! tengok2 la......serabutnya blog aku!!kecian dia!!lama xdijaga sampai jd bucuk masam!!... pe2 hal nasib bk dah...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Kenapa Blackberry Phone di haramkan di SAUDI ARABIA?

Kenapa Blackberry Phone di haramkan di SAUDI ARABIA?

Blackberry?...buah blackberry ke?? tak la!! sapa yang suka mgikuti perkembangan HP mst tau akan jnama2 hp terkenal..sekarang Blackberry mmg ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

NOKIA E72

Nokia E72?? Anda suka?? saya suka!! Comelkan..walau namapak tembam!!haha... ada 3 colour? yang mana 1 pilihan anda? hitam? silver? gold/bro...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tudung saji atau topi keledar??atau sewaktu dengannya...

Tudung saji atau topi keledar??atau sewaktu dengannya...

Tudung??!! Itulah persoalan tentang tudung?? Anda bertudung @ tidak?? Itu persoalan??Jawapan hanya diri sendiri yang boleh mjawabnya..tepuk ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Hari-hariku

Dah bape bulan ek aku duk umah?? hum dah 3bulan lebih pas final exam..lebih kurang sbln stgh pas konvoku!! kebosanan pun melanda la... xt...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
My blogger theme

My blogger theme

Cantik x theme baru aku?? aku terpaksa tukat sebab theme aku ada masalah teknikal sikit.. walau nampak mcm bdk2 theme ni tp ttp ok kan...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
salah siapa??!!

salah siapa??!!

Kenapa ek..ada orang xpandai nak jaga hati orang lain... hanya pandai cakap je...dan dia je betul... bukan nak mengadu kat blog aku yang xse...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top