Hamster mati dibunuh RUBI!

Ok...i nak cover entry i yang lama tak update! I sedih sangat sebab hari Ahad hari itu seekor hamster i dah mati sebab di bunuh kucing i ya...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
My entry

My entry

Hari ini malas untuk entry panjang2.. sebab i ada emo entry yang sangat-sangat la emo... mungkin my bahasa itu akan diketegori 18SG dan ma...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Berakhirnya Kisah kita

Berakhirnya Kisah kita

Perlukah aku menamatkan episod cinta kita? Walau hatiku berat tapi apa kan daya... Adakah JODOH itu milik kita? Atau kita ditemukan hanya un...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 16 : Mengambil URL Glitter Graphics

Salam. Hari ini nak buat tutorial senang!! ada yang tanya macam mana nak ambil URL Glitter Graphics ? ambil semua or apa? jom i ajar mac...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Pc, Laptop macam siput!!! Jom cuba Auslogics Disk Defrag

Pc, Laptop macam siput!!! Jom cuba Auslogics Disk Defrag

Salam.. i nak share tentang info IT.. Hari itu kawan i merungut laptop dia lembab dan bebal.. so dia tanya pada i..macam mana nak buat..n...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
No Up Date

No Up Date

Sorry..im holiday..i tak dapat nak update blog kesayangan i ini.. Nanti i update.. i kat kampung ni..ini pun kat KFC..berokband i kat kampun...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Surat Mohon Cuti

Surat Mohon Cuti

Salam. Sekarangkan dah masuk cuti sekolah. So tak payah la guna cara ini mohon cuti. Yang dah kerja itu boleh kot buat surat "best"...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
GA viWy gurlis

GA viWy gurlis

Salam.. Terima kasih kepada rakan blogger yang sudi Tag Miss Farah iaitu lekatlekitgurl . i pun suka juga join GA ini. Lagi pun i tenga...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

SIGN BOARD KHAS UNTUK BAKAL PEMANDU

Salam.. U all dah ada lesen memandu ke? Jangan memandu kalau tak ada lesen. Dan pada calon-calon pemandu yang tak lulus-lulus ambil ujian un...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
100++  Windows Keyboards Shortcuts

100++ Windows Keyboards Shortcuts

Salam selamat petang! Ok..tadi masa i belek-belek folder kat lappy i..i jumpa satu folder tentang tip keyboard. Memang useful la benda ini....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
5 Jenis Kucing Paling Unik di Dunia

5 Jenis Kucing Paling Unik di Dunia

1.Scottish Fold. Ini kucing dengan penampilan burung hantu seperti disebut Scottish Fold. Hal ini juga kadang-kadang disebut Coupari, ber...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 15 : Membuat Title Bar Animated

Tutorial 15 : Membuat Title Bar Animated

Salam.. Hari ini i nak ajar lagi tutorial Blog. Sebelum ini i ada ajar cara membuat title blog bergerak. So pada yang tak tahu boleh tengok ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 14 : Cara Membuat Kotak Blockquote

Salam Jumaat.  Hari ini i nak menulis blog tutorial..i akan cuba tulis yang terbaik agar u all faham.. i pun tak suka kalau someone tul...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Cocktail Tak Jadi

Cocktail Tak Jadi

Waa geram betul la bila i punya desert kegemaran i tak menjadi! Maksud i tak menjadi sebab tak sesedap masa i buat dulu.. bahan-bahan semu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

DIRI SAYA SEMASA DI SEKOLAH ( tag )

Salam.  Hari ini ingin menjawab tag yang ditag oleh rakan blogger yang bernama lekatlekitgurl , best juga nak jawab tag ini..teringat masa ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Follower Bertuah GiveAway

Salam.. Ini first time Miss Farah join contest. Terima kasih kepada LEKATLEKITGURL Sebab sudi Tag Miss Farah untuk contest ini. Maaf terlam...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 13 : Cara Meringankan BLOG

Tutorial 13 : Cara Meringankan BLOG

Salam. Hari itu, kawan i kata blog i ini berat susah nak loading..lembab macam siput sedut..ye ke? Memang berat pun sebab banyak sangat sumb...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

   Salam dan selamat malam. Sebenarnya Miss Farah ini memang baru dalam dunia blog. Masih dalam proses kematangan.  Jadi i terpanggil untuk...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Kepala Hotak engkau!

Kepala Hotak engkau!

Salam..selamat malam.. Pernah tak jumpa dengan orang yang suka sangat ikut kepala hotak dia je? Aku memang banyak sangat jumpa orang macam i...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Tutorial 12 : Memasang butang LIKE untuk Facebook

Tutorial 12 : Memasang butang LIKE untuk Facebook

Cara ini dapat menaikkan traffic blog anda dan mempromote blog untuk dibaca :) Bagaimana caranya? Caranya amat-amat mudah. Hanya pasang but...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Selamat Hari Raya Korban.

Salam! Esok hari Raya! Jadi Miss Farah ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Korban/ Haji/ Aidiladha... Ha..dah berkorban ke? tahun ini tak a...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 11 : Membuat Tab Menu / Blog Tab

Salam.. Hari ini Miss Farah nak ajar cara membuat tab menu. Amat mudah sebab tak perlu mengunakan code html. Hanya guna fungsi yang sedia ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Award Untuk Follower Ke-100

Salam!. Terima kasih kepada follower2 yang follow blog Miss Farah.. Miss Farah mengucapkan ribuan terima kasih.. Miss Farah dah dapat fo...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Bercium tepi jalan.

Salam dan selamat pagi. Hari Isnin yang indah! Nak cerita pasal kerenah budak-budak zaman sekarang ini. Semalam masa Miss Farah landin...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kenangan Mengerjakan UMRAH

Salam! Selamat Malam.. Hari ini rasa rajin nak update entry..so i update la kan.. Alhamdulilah dapat menjejaki tanah suci pada julung ka...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top