Aku dalam Delima

Salam..
Sebenarnya aku dalam delima..nak terima atau tidak kerja tu..
Kerja itu jawatan Pengurus di sebuah pasaraya..
Tapi aku akan di posting jauh..gaji pula ciput tapi ada tempat tinggal dan elaun bagai..
Dah bagitahu mak..mak kata kalau rasa boleh survive tak apa..tapi kalau tak boleh cari kerja lain..
Ayah pula just diam je..maybe dia tak setuju..Kalau gaji tinggi tak apa..boleh survive hidup kat negeri orang..
Aku dalam delima..........nak atau tidak.. Tapi hati kecil menidakkan.. Hati besar kata "Ya"..Takut menyesal kalau buat keputusan yang salah..
Tag : sad
1 Sila Komen "Aku dalam Delima"

buat sembahyang istikharah . moga dimudahkan lagi . :)

cayok2 kayh ! :D

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top