Award Follower ke- 400

Alhamdulilah dalam merangkak berblog dapat follower 400+
Sempena nombor bertuah itu aku nak bagi award kepada follower bertuah ni iaitu..
APIT

Blog apit ni comel tau..


Kalau korang nak tahu lagi tuan blog ni..sila ke blog BELIAU..

Ini award untuk apit. Sila ambil ye.. :)



Thank kepada semua yang follow blog Miss Farah.

Sayang korang!
Tag : award
7 Sila Komen "Award Follower ke- 400"

nak award jugak. uhuk/ huhu. Joke.

Btw Congrate Apit :)

tahniah yg dpt award tu..huhu..

thniah cpew dpt..dlu sy ciket2 jew lg nk dpt yg ke-200..huhu

thniah..sy dlu tipis2 nk dpt yg ke-200..huhu

thank kepada semua yang follow blog ini..sayang semua :)

haha . x nmpak pulak kene tag . thanks miss farah for the award :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top