Blog saya cantik ke comot?

Adakah blog aku nampak serabut?
Jelez tengok blog orang cantik2 ni..hehehe..
Rasa nak design semula je..tapi MALAS..
Cantik ke tak cantik ni?
Tolong la komen?
Adakah nampak serabut???
Tag : blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
8 Comments for "Blog saya cantik ke comot?"

blog anda sangat berat tp xpe banyak tutorial :) hey comel gila menu button baru!

Apa yg serabutnya. blog macam ni la bagus. senang nak tgk mana entry.kdg2 sy masuk blog nk tgal komen,tp ble tgk tmplte serabut, trus tak jadi bca.

@Princess

thank dear.blog awak pun sgt comel..suka hello kitty

@Anonymous

haaa? berat? kna kurangkan lagi ni bebenan..

blog dah kemas just berat sikit...koz dah semak berat blog anda>> 214.68 KB
kalau lh kurangkan berat menjadi bawah 100 kb...

pasal kemas x kemas tu koz tgk blog anda kemas^ ^ cantik...just kurangkan penggunaan warna itam pada mana2 design...gantikan ke warna putih ok kot...sbb warna pink dan putih nmpk sempadan^ ^...

@kozumi_ro

terima kasih cik kozumi..saya cuba kurangkan berat blog

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top