Wednesday, January 19, 2011

Blog saya cantik ke comot?

Adakah blog aku nampak serabut?
Jelez tengok blog orang cantik2 ni..hehehe..
Rasa nak design semula je..tapi MALAS..
Cantik ke tak cantik ni?
Tolong la komen?
Adakah nampak serabut???

8 comments:

  1. blog anda sangat berat tp xpe banyak tutorial :) hey comel gila menu button baru!

    ReplyDelete
  2. Apa yg serabutnya. blog macam ni la bagus. senang nak tgk mana entry.kdg2 sy masuk blog nk tgal komen,tp ble tgk tmplte serabut, trus tak jadi bca.

    ReplyDelete
  3. @Princess

    thank dear.blog awak pun sgt comel..suka hello kitty

    ReplyDelete
  4. @Anonymous

    haaa? berat? kna kurangkan lagi ni bebenan..

    ReplyDelete
  5. blog dah kemas just berat sikit...koz dah semak berat blog anda>> 214.68 KB
    kalau lh kurangkan berat menjadi bawah 100 kb...

    pasal kemas x kemas tu koz tgk blog anda kemas^ ^ cantik...just kurangkan penggunaan warna itam pada mana2 design...gantikan ke warna putih ok kot...sbb warna pink dan putih nmpk sempadan^ ^...

    ReplyDelete
  6. @kozumi_ro

    terima kasih cik kozumi..saya cuba kurangkan berat blog

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.