Tuesday, January 18, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

Salam.
Lepas GA aku nak join contest pula..apa salahnya nak join-join ni pun sebab freekan..kalau bernasib baik dapat menang pulakan..kan..Tapi menang kalah tu adat pertandingan la..so kena cuba ..chayokk!!

http://2.bp.blogspot.com/_YgUtmFlaVhY/TSnyczPftaI/AAAAAAAAAUA/06mqYJZociY/s400/drawn_wallpapers_vector_wallpapers_pink_light_015899_1.jpg
syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
 Itu adalah syarat-syarat yang perlu korang lakukan untuk join contest ini. Sila ke blog penganjur untuk sebarang pertanyaan.

Tag : Aku tag kepada semua follower aku dan reader aku ni.. Korang joinlah contest ini ye..

 Ok, bye..

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.