Friday, January 21, 2011

Jom join BLOG LARIAN

http://4.bp.blogspot.com/_Wf1zeFyQGI0/TQby7OzLXQI/AAAAAAAAAo4/8dZ82qozOzc/S920-R/wid.png
Header Blog Larian



Salam semua..
Selamat hari jumaat pada rakan-rakan blogger.
Hari ini aku nak promote satu blog untuk korang.  Khas kepada yang nak up traffic.
Aku promote blog ini bukan diminta oleh sesiapa tetapi sabagai tanda terima kasih kepada blog larian sebab menaikkan traffic blog aku..Thank pada admin blog larian.
Blog larian ini amat sesuai untuk blogger-blogger yang baru nak meningkat naik ni contohnya macam aku.

Kepada sesiapa nak buat contest atau GA, lucky draw mesti tengah pening kepalakan nak cari orang untuk join tapi korang janganlah buntu sebab korang boleh hebah dan hebohkan dalam contest blog larian. Kat situ korang boleh tarik blogger untuk join.. Korang juga akan tersenarai dalam list blog larian..dan yang paling utama memudahkan korang blog walking sebab beribu-ribu blog korang boleh terjah..so apa lagi jom join blog larian.

Kepada sesiapa yang nak join blog larian boleh la rujuk ENTRY INI dan korang boleh pergi sendiri ke BLOG LARIAN..

p/s : Korang boleh ramaikan follower dan reader korang juga..selamat berjuang dalam dunia blog!! tata...

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.