Wednesday, February 23, 2011

Aku bingung!

Assalamualaikum. Selamat Petang.
Sebenarnya aku tengah runsing fikirkan masa depan aku. Aku memang berhajat nak sambung study tapi dalam delima. Tadi aku tengok kat USM dah keluar untuk program master. Memang rasa nak isi tapi berbelah bahagi nak sambung kat UKM. Entahlah rasa teramat rungsing sekarang ni. Macam-macam dalam fikiran. Soal PTPTN lagi. Perlukah aku nak tambah hutang lagi? tu juga bersarang dalam kepala hotak. Lepas itu nak pilih kos apa? Perlukah aku pilih kos yang relavan dengan kos ijazah aku? atau yang lain.. Kat USM aku tak berapa nak minat kos dia...semua dalam delima ni..!!! Perlu ambil masa untuk fikir secara berhemah..

6 comments:

  1. salam..ci farah..emm...harap cik farah dapat bt keputusan yg bijak..dlu cik farah amik pe wak2 post graduate??

    ReplyDelete
  2. solat istikharah insyallah jumpa la jawapan nyer.

    ReplyDelete
  3. hehe...sabar2..gudluck!moge berjaye!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,mungkin saya yg x pandai buat kot sbb lebih byk yg x menjadi dari yg jd,tutorial awak mudah difahami,tp xtau knape xjd,anyway tq

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.