Monday, February 28, 2011

Entry Laju-laju

Assalamualaikum semua.
Selamat malam. Kepada follower thank sangat sebab menjadi follower blog comot ni. Insyallah akan dijejaki kalian. Yang diminta untuk aku follow kalian nanti aku terjah blog kalian dan follow insyaallah. Kepada reader yang berlambak minta tutorial insyallah akan diupdate dari masa ke semasa. Ramai juga yang tag aku..memang mood nak join contest tu ada..so nanti aku buatlah tag korang tu..thank thank.. Ada juga tanya tutorial yang aku dah buat dan korang masih minta lagi tutorial sama, korang kenalah rajin-rajin belek-belok slot tutorial DI SINI..insyallah apa yang korang inginkan ada kat sini. Aku cuma lebelkan ikut nombor tapi bukan index. Korang kenalah bukak mata luas-luas tengok satu-satu. Lagi apa ye? yang suka blog aku tu FOLLOW lah dengan hati yang lapang hahaha..aku hargai korang semua. Aku tak janjikan korang follow aku then aku follow korang balik tapi akan cuba untuk FOLLOW korang seboleh yang boleh sebab aku ni pemurah nak follow2 ni. Buat apa nak kedekutkan..setakat follow pun kedekut apa ke hal? Kalau follow kena bayar duit seharusnya korang kena kedekut hehehehe.. Aku sebenarnya malas nak update belog tapi tangan nak menaip juga..so korang kena juga dengar aku merepek. Aku nak beradu ni rasa gantuk walaupun malam belum tua tapi mata aku ni dah tua kot. Yang tinggal jejak kat sbox aku insyaallah akan aku jejaki korang..besok ye sayang? Komen-komen korang aku just publish je. Kalau ada pertanyaan akan aku jawab. Tapi kalau komen entry biasa-biasa kalau tak busy akan dijawab juga ( busylah sangatkan ). ok baiii ini sahaja untuk malam ini.. daaaaaaaaaaa....

http://www.vectorstock.com/composite/66296/girl-sleeping-vector.jpg
Cik Farah mau tidooo..


Aku tidur dulu ek...kalau ada tutorial tak faham silalah komen romen ye muahaha...

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.