Insya-Allah versi Malay

Salam! Entry ketot je.
First time aku dengar lagu insyaallah dari Maher Zain memang dah tangkap cintan dengan lagu-lagu dia. Sampai aku ambik semua lagu dia ( 1 album ) masuk dalam lappy dan handphone.
Sekarang Maher Zain ada merakamkan lagu Insya-Allah untuk versi Melayu. Jom kita dengar sesama!..



Mantapkan...yeah!! I love it!!

p/s : Lagi better korang dengar lagu yang ada "meaning" daripada lagu merapu..tak tahu apa-apa makna. Entah-entah lagu tu tengah memaki korang..
Tag : hiburan
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Insya-Allah versi Malay"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top