Yess aku tercalon!

Assalamualaikum..
Eh.eh..aku nak kepoh sikit boleh?
Okey...aku tercalon dalam pelakon wanita tercantik..eh betul ke?
Okeh tipu je..hahaha..mana mungkinlah.
Sebenarnya aku tercalon dalam senarai pilihan contest blog tercantik anjuran Farzana Farzanto

Kalau tak bercaya boleh tengok kat SINI

Sebenarnya baru tercalon je belum menang lagi :).
Ramai lagi aku tengok belog cantik-cantik. Peluang menang tu mungkin tipis tapi rezeki hanya Allah yang tahukan..
ok da...
Tag : blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
14 Comments for "Yess aku tercalon!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top