Tuesday, March 1, 2011

♥ Quizzes Tyme by MiSs WuNny ♥

Assalamualaikum. Kali ini nak buat kuiz yang di tag oleh Miss Wunny. Thank ye thank ai.. Syarat-syarat di bawah :



Introduction
Hye all...arini cy nk wat satu permainan y bertajuk 'Quizzes Tyme"

Visions & Mission 
Lebih mengenali para blogger n mendapat kenalan baru ^^v

Ingredient
Dlm Quizzes Tyme,cy akan bg 1o soalan n jawab la soalan tu dgn jujur ye...

Cara-caranya
1. Follow blog MiSs WuNny..but its up to you laa..kalo xmo pn xpe..ikut seikhlas ati la ye...

2. Bwat 1 entry y cm cy bwat ni..ambikla gmba entry ni n link kn ke blog cy..bkn ape..spy sng kwn2 kite nk join..jgn lupe mention name cy skali spy senang cy nk bace jwpan2 kowg..bwat y very simple pn bleh...

3. Ambik soalan y diberi n jwb la dgn seikhlas hati...=)

4. Tag sekurang2nye 3 owg fren tok kite same2 bkenalan ngan dowg...pastikan dowg tawu

5. Kalo da join,wajib tinggalkn link kt my comment

Sekian..itu sahaja syarat2nye

*****************************************************************************
The Quizzes

1. Nama penuh kowg sebijik mcm dlm i/c n surat beranak?
    : Nama saya Nurul Farahana binti Mohamed Idris

2. Ape erti disebalik name tu?
    : Nurul : Cahaya
    : Farahana - Kegembiraanku

3. Name kelas kowg mase darjah 1 n ddok sebelah sape??
    : 1 Melur kot..lupa pula duduk sebelah siapa..siapa ye?

4. Ape tabiat "wajib' y ade dlm diri kowg cmpi skarang?
    : Tabiat apa ye..hari-hari kena cium kucing saya kot hehehe.

5. Kenapa tabiat tu wajib pulak?
    : Rasanya tak ada tabiat yang kalau tak buat mengigau dalam tidur hehehe.. Tapi sekarang gilakan blogger!

6. Ape barang y kowg idam2kn tok dpt sebelum raye ni???
    : Handphone dah dapat cuma nak laptop Apple  je. Ada sesiapa nak hadiahkan.?

7. First tyme gg kowg patah mase umo bape??gg y mane?
    : Lupa la tapi masa umur 5-6 tahun kot. Paling takut ke Klinik Gigi..grrr

8. Sweet memories dgn boyfwen/gurlfwen/bestfwen? ( choose 1 )
    : Boyfriend? Masa dia bagi teddy special untuk saya. Teddy tu dibuat pada tarikh hari jadi saya. Kat teddy       tu ada tulis tarikh dia di buat. Comel dan saya masih simpan lagi.
    : Bestfriend : Saat study kat USM amat gembira student life. Dan paling happy pergi bercuti kat terengganu       sama-sama. 
 
9. Bile tarikh kowg stat wat blog ni?Syg x blog kowg?Sbb ape??
    : 11 April 2010 tapi aku dah import entry-entry dari blog hamster aku yang aku create tahun 2009. Sudah          semestinya aku sayang belog aku sebab tu la beria belajar coding nak edit blog sendiri. Suka menulis.


1o.Berikan markah kowg tntg quizzes ini.. ( 1markah - 5markah )
     : Bagi 4 markah. Nanti ada tag mengetag boleh la tag ai lagi ye.
 
Boleh tak tag semua orang?  

2 comments:

  1. MiSs Farah...thx very much sudi jwb soalan merepek cy tu..hak3

    nice to know u! ^^v

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.