Saturday, June 11, 2011

Bad Mood la..konon..

http://www.thehappyself.com/wp-content/uploads/2009/10/bad-mood1.jpg 

Assalamualaikum..
Nampak gambar di atas?
Gambar di atas ada maksud tersirat yang perlukan penjelasan..
Kalau korang otak "pick-up" maka korang akan faham tapi kalau "slow" perlu makan kismis banyak-banyak..ada faham!?
Korang ada masalah berak tak lawas? perut memulas? cirit birit? sakit ulu hati dan masalah kesihatan lain??

Kalau ada ..korang bad mood tak? Kalau bad mood teruskan..tapi jangan sampai orang sekeliling pun rasa nak kasi penendang kat korang.. Kalau kesihatan tak ok tu aku rasa maybe tahap bad mood kurang membahayakan orang lain tapi kalau ada masalah ini :

Masalah gaduh laki bini, gf-bf, masalah rumah tangga, pakwe lari atau masalah rohaniah yang membebani jiwa..kemungkinan besar tahap BAD MOOD korang makin tinggi dan kemungkinan besar membahayakan orang sekeliling.. Dan orang macam ini rasa nak sula-sula kan aje..

Aku paling benci orang Bad Mood dan membebankan orang lain.. Kalau dia just senyap je it ok lagi tapi kalau sampai nak marah orang lain yang tak ada kena mengena dengan masalah dia ini memang BAHLOL BIN BAGANG punya manusia..
Contoh, kalau kawan korang bergaduh dengan pakwe dia then kita cuma cakap dengan dia,,dan tiba-tiba dia terus maki kita dan mencari kesalahan kita (gaduh )..apa korang rasa? Mesti rasa nak bagi penampor je berdas-das..

Pada pendapat aku kalau korang ada masalah sekali pun..

TOLONG JANGAN LIBATKAN ORANG LAIN!! FAHAMM!!

Kalau korang bad mood dan nak melepaskan kemarahan korang pleasela tolong cari orang yang korang bad mood kan tu..jangan cari orang lain sebagai mangsa..


kang kot aku maki kang baru kau tahu..tetiba nak bad mood kat aku
P/S : Aku kalau gaduh dengan pakwe aku..aku tak maki orang lain tapi aku terus MENGAMUK je dengan pakwe ku..baru puas hati..kalau mengamuk kat orang lain..itu namanya GILA PLUS BABI!!



http://i293.photobucket.com/albums/mm57/piratealice/Bad_Mood.jpg

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.