Saturday, July 23, 2011

3 lagi tempahan dah settle.

Assalamualaikum..
Lega dah siapkan template untuk pelanggan..
So, tempahan masih dibuka, kalau berminat sila buat order yer.. :)

aku akan tunjukkan 2 tempahan full template dari pelanggan bertuah, yang seorang lagi insyaallah aku akan review blog beliau bila blog beliau siap sepenuhnya, al maklumlah blog bisnes :)

2 blog ini theme pinky2..

Blog Eika

Nak view? click sini.
dan full template 3 column pula,


im story teller blog..

Nak tengok? click sini
dan header from nurul hidayah,


 

hope korang semua puas hati dari hasil kerja tangan aku yang tak seberapa ni. Serius aku cakap, aku masih baru dan masih banyak kena belajar lagi. 

ok daa.. 
Pesanan penaja :kalau korang nak tempah kena payment dulu ye, baru dapat..jangan main order je pastu hilang. Dosa tau..

5 comments:

  1. miss farah..... saya puas hati sangat nnt nak tempah template la pula.. jeles la cm nih tgk blog org comel-comell.. btw, saya promote hasik krja miss farah dlm my blog.. sila ke blog saya kalu x p'caya.. hehe

    ReplyDelete
  2. comel2 je blog yg farah buat tu.. :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.