Amoi! Muka you cantiklah...

Sila gelak baca tajuk entry aku..
Ok stop, jangan muntah hijau yer dengan entry ini..
Bukan tak pernah kena puji, berlambak sangat..kah kah kah

Hari tu, pergi shopping, then tiba-tiba ada perempuan cina tu, kata,
Amoi you punya muka cantiklah..
Glowing and pinky-pinky..banyak cantik woo..
Aku just senyum jer..kah kah kah..

Perempuan tu pelanggan jugak kat kedai tu..apakah yang cantiknya aku ni?? dah la tembam, gemuk pulak tu hahaha.. Tapikan, masa aku beli second ubat diet, akak yang jurujual kat situ kata aku dah kurus sikit, ada shape katanya..muahahaha.. kelakar la..

Tapi alhamdulilah lah apa yang Allah bagi.. syukur, cantik ke, tak ker..itu anugerah Allah yang pasti hati kenalah cantik barulah cantik tu terpancar di wajah anda!

Muka ai masih tembam tapi gebu kenn ( tiba2 plak! )

p/s : mood nak kuruskan badan sebelum continue study, nanti tak ler termegah-megah adventure jauh-jauh kann..
Tag : nak kurus
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
10 Comments for "Amoi! Muka you cantiklah..."

aja- aja hwaiting cik nurfarah hehe..

saya nak tambah berat badan nie.. saya terlampau kurus.. :(

@cik Beskod

dengan seiklas hati silalah ambik berat badan saya berkilo-kilo ni hahahaa..kalau boleh transfer..sekarang jugak ai transfer hehehe :)

amoi,hahahaha kesian akak ade org panggil akak amoi,hahahahaha

@Cute Girl

panggil amoi tak per..jangan panggil nyonya hehehe

wah,farah mmng cute pon..muka flawless n puteh gebus..hehehe..kongsi la rahsia ngan siha..hehe

kak farah banyak chomell ma...amoi cantekk ^_^

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top