Sunday, July 24, 2011

Biar Betik?

Biar betik opps biar betul??


Apasal pulak..???



Banyak benonya orang online kat belog aku? dah sah nipunya widget ni...


Kalau betul pun pe salahnyakann..

Gantuklah, tapi ada 1 lagi template belum usik lagi dalam inbox..


Malam kang la, ambil mood dan aura, kalau buat template ni kena cari idea..


p/s : banyak betul no topup untuk design belog aku dapat, nampaknya kena bukak akaun jugalah khas untuk bisnes "isi masa lapang" ni.. Aku ada masa resepi baru, bilakah akan diupdate.

mood: gantuk..

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.