Lappy Merajuk

Assalamualaikum..
Kesian kat lappy aku eh kat aku la..sebab my lovely lappy dah merajuk..
Ni mesti sebab tau aku nak cari penganti dia..tu pasal merajuk buat hal..
Ini pun online kat cc..almaklumlah sehari tak log in blogger rasa tak best je..
Tak kira nak beli jugak lappy baru!!!


Tapi tengak server jenama yang best!
Yang nak buat tempahan sila beratur ye hehehe..
Ok daaa...

Nak beli yang ini!

p/s : dah hantar kat kedai baiki lappy comot itu..hope oklah..dah la banyak file penting dalam tu :(
Tag : laptop
0 Sila Komen "Lappy Merajuk"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top