Tuesday, July 5, 2011

Lappy Merajuk

Assalamualaikum..
Kesian kat lappy aku eh kat aku la..sebab my lovely lappy dah merajuk..
Ni mesti sebab tau aku nak cari penganti dia..tu pasal merajuk buat hal..
Ini pun online kat cc..almaklumlah sehari tak log in blogger rasa tak best je..
Tak kira nak beli jugak lappy baru!!!


Tapi tengak server jenama yang best!
Yang nak buat tempahan sila beratur ye hehehe..
Ok daaa...

Nak beli yang ini!

p/s : dah hantar kat kedai baiki lappy comot itu..hope oklah..dah la banyak file penting dalam tu :(

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.