My New Header..

Assalamualaikum..
Korang perasan tak header aku?
Silalah perasan-perasankan hehehe..
Gedix ah @__________@

Aku tukar header buat entah ke berapa kalinya, malas nak kira..
Tapi ini header baru aku sempena dapat doodle baru ( sila jangan cilok doodle saya )

Sweet kan..

Ok, ni header lama aku :



Bertukar ke :



Rasa sangat bermood untuk blogging...
Doodle ini sesuai dengan jiwa aku, sahabat lappy dan kaki blogging!

p/s : wawawa...kena buat tarikh untuk medical check up..malasnyerrr!
Tag : blog, design blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
12 Comments for "My New Header.."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top