Friday, July 8, 2011

Nak Ramai Follower dan Reader?



Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat yang mulia ini.
Korang nak ramai follower beriban-riban? Pastu nak ramai reader sampai traffic korang sesak ala-ala blog selebriti terkenal? kah kah kah...lebih pulak aku ni kan..

Okey-okey tak mahu merepek meraban dah..penat @___*
Kalau korang rasa nak ramaikan follower blog korang boleh la menjoin group Kami Suka Blogger di Facebook.

Click Gambar untuk Join
Aku selaku admin group itu mengalu-alukan korang untuk join dan add kawan-kawan anda yang kaki blogging sekali ek.. Yang tak ada blog pun boleh join untuk perkembangan minda anda!

Selamat berblog! ok daaa.......

P/s : Dah join tu kena la rajin "ping-pong" kan entry setiap kali korang update blog ye! Rajinkanlah melawat ahli punya blog..

9 comments:

  1. Wah bagus ni..nice blog!

    ReplyDelete
  2. hm...ade cara lain x akak? :( sbb sye x suke sgt join2 grup nih...

    ReplyDelete
  3. @AmyZana

    cara lain kena selalu BW..hehehe atau setiap kali update blog ping entry kat fb

    ReplyDelete
  4. dah join ..
    cam mn nk upgrade blog ..
    blog sy simple je ..

    ReplyDelete
  5. Tq for the tips... follow lah blo saya ye...
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farid nti i follow u ye..u flow i lunya blog jg ye....
      suuahmadisini

      Delete
  6. Dah join tp xdiapprove lagi..nanti approvekan saya ye....tqvm...❤❤❤❤

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.