Nestea Sungguh Senang, Sungguh Sedap!



Assalamualikum..
Hello everyone..
Apa minum petang ni?

Aku selaku BUKAN duta Nestea nak promote sikit tentang nestea.

Aku memang yakin sangat bahawa 70% pembaca belog aku ini memang pemalas oooppss caboot!

Kalau dah malas sangat, nak panaskan air, nak ambil tea, ambil gula, bancuh semua tu, perah limau dan tuang dalam cawan.. silalah korang memborong Nestea ini sebagai stock minuman korang..


Korang cuma goncang je nestea dengan air sejuk dan sedia untuk di minum.. yummy!!

Senang jer..tak payah mix gula, tak payah bancuh dengan air panas..cuma buka..tuang dan goncang!


Tak ada alasan malas lagi yer..dah senang semakin senang. Kalau malas lagi bagi pelempang setiap kali 2 saat..




Kalau korang malas beli bekas ni cuma guna bekas minuman korang je...kalau rasa banyak tenaga nak digunakan untuk mengoncang bekas ni..kacau jer gan sudu pun bulehh ( memang pemalas tahap cipanzi, cipanzi malas ke? )..


p/s : Rasanya sungguh sedap..!! cubalah..Aku pun nak beli 1 pek lagi..kah kah kah!!
Tag : minum
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Nestea Sungguh Senang, Sungguh Sedap!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top