Saturday, July 16, 2011

Nestea Sungguh Senang, Sungguh Sedap!



Assalamualikum..
Hello everyone..
Apa minum petang ni?

Aku selaku BUKAN duta Nestea nak promote sikit tentang nestea.

Aku memang yakin sangat bahawa 70% pembaca belog aku ini memang pemalas oooppss caboot!

Kalau dah malas sangat, nak panaskan air, nak ambil tea, ambil gula, bancuh semua tu, perah limau dan tuang dalam cawan.. silalah korang memborong Nestea ini sebagai stock minuman korang..


Korang cuma goncang je nestea dengan air sejuk dan sedia untuk di minum.. yummy!!

Senang jer..tak payah mix gula, tak payah bancuh dengan air panas..cuma buka..tuang dan goncang!


Tak ada alasan malas lagi yer..dah senang semakin senang. Kalau malas lagi bagi pelempang setiap kali 2 saat..




Kalau korang malas beli bekas ni cuma guna bekas minuman korang je...kalau rasa banyak tenaga nak digunakan untuk mengoncang bekas ni..kacau jer gan sudu pun bulehh ( memang pemalas tahap cipanzi, cipanzi malas ke? )..


p/s : Rasanya sungguh sedap..!! cubalah..Aku pun nak beli 1 pek lagi..kah kah kah!!

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.